AVG compliancetraject

AVG compliancetraject

Het implementeren van de nieuwe regels uit de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is een kostbaar traject: het vergt tijd, IT en juridisch inzicht, en diepgaande kennis over de AVG. Daarnaast is kennis over project- en organisatiemanagement nuttig voor een optimale uitvoering van een dergelijk traject.

Onze ervaring is dat u een AVG compliance traject zelf kunt uitvoeren, maar dat neemt ontzettend veel tijd in beslag. Daarbij komt dat de operationele impact groot is: intern zult u medewerkers moeten aanstellen die zich bezig zullen houden met werkzaamheden gericht op de privacy en de security, daar zij zich voorheen bezighielden met andere belangrijke werkzaamheden ten behoeve van uw onderneming.

De nieuwe regels voor het verwerken van persoonsgegevens zijn vanaf 25 mei 2018 ingegaan. Dit betekent dat het noodzakelijk is dat uw onderneming zo snel mogelijk AVG-ready wordt, want de deadline is immers al verstreken. Laat ons het AVG compliance traject voor u uitvoeren. Wij nemen het werk volledig uit handen en bieden u veiligheid en zekerheid. De risico’s op een datalek worden geminimaliseerd en u vermijdt het risico op boetes en u kunt zich blijven focussen op de kern van de onderneming.

Wat kunt u in hoofdlijnen van ons verwachten:

Uw opbrengsten:

Wilt u dat wij direct aan de slag gaan of heeft u behoefte aan een verkennend gesprek? Maak gebruik van onderstaande button. Eén van onze Privacy Adviseurs neemt z.s.m. contact met u op. Uiteraard kunt u ook zelf contact opnemen; u kunt ons bereiken via 06-27885991 of info@legalitadvies.nl.