AVG doe het zelf pakket

AVG doe het zelf pakket

Een succesvol AVG compliance traject vergt tijd, juridisch- en IT inzicht en diepgaande kennis over de AVG. Een dergelijk traject is daarom kostbaar, des te meer wanneer de werkzaamheden door een externe specialist wordt uitgevoerd.

Onze ervaring is dat er bedrijven zijn die zelf een AVG compliant traject willen uitvoeren, maar het ontbreekt aan kennis en expertise om rendement te vinden in een dergelijk traject. Ook speelt het budget een rol: niet elke onderneming heeft tientallen duizenden euro’s beschikbaar om een externe specialist in te huren.

Wij begrijpen dit en daarom bieden wij u een alternatief: het AVG doe het zelf pakket. Met onze diepgaande kennis over de AVG hebben wij een Privacy Policy Framework ontwikkeld. In een overzichtelijk stappenplan (verdeeld in fases) staat gedetailleerd beschreven welke stappen u dient te zetten en hoe u deze dient uit te voeren.

Nadat u de stappen uit het Privacy Policy Framework heeft genomen voeren wij bij u een AVG compliance check uit. Hiermee bieden wij de garantie dat u AVG compliant bent.

Wat krijgt u van ons:

Uw opbrengsten (een AVG compliant traject is deels maatwerk, afhankelijk van onderneming verschillende de opbrengsten):

Heeft u interesse in het AVG-doe het zelf pakket of heeft u behoefte aan een verkennend gesprek? Maak gebruik van de onderstaande button. Eén van onze Privacy Adviseurs neemt z.s.m. contact met u op. Uiteraard kunt u ook zelf contact opnemen; u kunt ons bereiken via 06-27885991 of info@legalitadvies.nl.