Over ons

Missie

LegalIT heeft als missie het ‘one-stop shop adviesbureau’ van Nederland te worden op het gebied van Privacy en Security.

Door Privacy en Security onder één dak aan te bieden én toepasselijke wet- en regelgeving te vertalen naar praktische oplossingen, stellen wij u in staat een strategisch voordeel te behalen. Zo bieden wij uw organisatie nieuwe kansen en mogelijkheden tot innovatie, terwijl de privacy van uw klanten en personeel passend is gewaarborgd.


Over ons

Ons team bestaat uit vier specialisten, waaronder drie privacy adviseurs en een security adviseur. De AVG verplicht organisaties om passende organisatorische en technische maatregelen te nemen om de beveiliging van persoonsgegevens te waarborgen. Het was voor ons dan ook een logische stap om de onderdelen privacy en security onder één dak te plaatsen. Hierdoor hebben wij zicht over het gehele speelveld met kennis van alle spelregels.

Wij zijn professioneel, dynamisch en wij staan midden in deze digitale samenleving. Wij denken graag met u mee over uw zakelijke belangen enerzijds en de omgang met persoonsgegevens volgens de AVG anderzijds. Op 25 mei 2018 is de AVG binnen de Europese Unie van kracht gegaan, wij adviseren u om zo snel mogelijk actie te ondernemen door uw organisatie te laten voldoen aan de AVG. Hierdoor minimaliseert u het risico op een datalek en vermijdt u eventuele boetes van de Autoriteit Persoonsgegevens. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor direct toepasbaar, specialistisch advies over privacy en security.


Team

Het team dat voor u klaarstaat

Michel Modderkolk
Michel Modderkolk

Security adviseur

Nicky van Tongeren
Nicky van Tongeren

privacy adviseur

Rik Gerritsen
Rik Gerritsen

privacy adviseur

Sander van der Smit
Sander van der Smit

Privacy adviseur


Partners

SIN CARGA is een samenwerkingsverband tussen zelfstandige bedrijven die vanuit een totaalpakket diensten aanbieden op het gebied van IT, Security, Legal & Privacy. Kortom: het SIN CARGA ecosysteem. Het doel van het SIN CARGA ecosysteem: u als klant maximaal ontzorgen, zodat u zich kunt focussen op uw eigen primaire bedrijfsproces om onbezorgd en onbezwaard bedrijf te voeren.

Vanuit SIN CARGA wordt aan u als klant de gecontracteerde dienst geleverd. De diensten kunnen betrekking hebben op, maar niet beperkt tot, Advocatuur, Juridische Zaken, IT-Beveiliging, Privacy, IT-Architectuur en Informatie Management.

Voor haar klanten treedt SIN CARGA ook op als adviseur, implementatiespecialist en leverancier van privacy management software: "MexonInControl voor Privacy".

Sin Carga